RYL2 PLUS
Please Sign In To See The Forum Topic Or Send Topic To The Forum
Thanks ^^
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» cm new nak dowload game nie..adess x jumpa laa
Thu Oct 14, 2010 11:47 am by Guest

» Replay server ..
Sat Sep 04, 2010 12:27 pm by shade

» How To Download This Game..???Pm Me...paesz12@yahoo.com
Wed Aug 11, 2010 2:44 am by Guest

» GM LoLZ
Thu Aug 05, 2010 3:01 pm by Guest

» Cmne nk Download Client
Fri Jul 23, 2010 11:54 am by nasz_Carjunk

» askom brooo...cam mna nak downlod game ni .......aku faham lah ajar ckit bleh x....
Thu Jul 08, 2010 2:12 am by sopiyan

» askom
Thu Jul 08, 2010 2:10 am by sopiyan

» Eii
Wed Jul 07, 2010 4:59 am by Lycan

» Senarai GM Yang Akan Di Kick.
Fri Jun 18, 2010 3:00 am by Guest


plzzz plzzz plzzz

View previous topic View next topic Go down

default plzzz plzzz plzzz

Post  minatosama on Tue Jan 26, 2010 9:29 pm

Hi GM..
saya ada cadangan..
kalu bole jgn la slalu close server..
cam notis kat web tu ok la 2 hari close tp sekarang ni pn close gak..
susah la cam tu lau bagi kami yg main kat cc ni
dah datang tiba2 jer server close x tahu lak bila nk buka..
Ksian la kat kami
ok yer..
avatar
minatosama
Newbies
Newbies

Posts : 6
Join date : 26/01/2010

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum